Το www.beauty-plus.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • NEO! Πληρωμή με KLARNA! Για αγορές άνω των 35 ευρώ μπορείτε να πληρώσετε έως 3 άτοκες δόσεις! Σημαντικό: Να έχετε κάνει λογαριασμό στην KLARNA. 
 • Με Paypal λογαριασμό.
 • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό:Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, πρέπει να μας αποστείλετε το ονομαστικό αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@beauty-plus.gr  ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας.
 • Oι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι οι εξής:
  ALPHA BANK (ΙΒΑΝ GR6401 4093 8093 8002 1010 05932)
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
  EUROBANK (IBAN GR3002 6073 5000 0730 2005 26124)
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μέσω e-banking από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς της Τράπεζας βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 • Με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, MasterCard,Maestro και Diners.. Η χρέωση στην κάρτα θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (βλ. και ασφάλεια συναλλαγών). Oι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του beauty-plus.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Πληρωμή στο κατάστημα. Εφόσον έχετε πρόσβαση στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή. Γίνονται δεκτές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
 • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.